2013年8月31日星期六

www.shoxskove.com nike free ssp201

Japanese jobbet hardt for å bygge en linje av forsvar, var pansrede styrker stormet i stykker. Torrent, som varm magma til Cuikulaxiu trend, ødeleggelse av alle hindringer på veien videre. Japansk denne gangen og det var plutselig slag å slå meningsløs. To uker siden, nike shox sko En Jiajun offensive taktikk er tatt, nike shox dame på initiativ tilbake, og deretter bruke natten, bakhold overalt, gjennom kjennskap til terrenget, gjennomføring av ordensforstyrrelser, forgiftning, og andre former for angrep, venter på en anledning til å gjenvinne tapt terreng, så hvis ikke får tilbake tapt terreng, men også å forsinke En Jiajun tempo.

En Jiajun tank hær hell trenge den japanske posisjoner,nike shox norge, begynte å utmanøvrere og oppfølging enheter er revet ned i hullet, fosser inn i rommet raskt å konsolidere og utvide resultatene, med en lomme -formasjonen, som under den japanske selv trodde kan ikke løpe for å unnslippe den. Ansvarlig for denne linjen air max 90 på kommando av generalmajor Saburo Okazaki militære hodet, bak anmodningen Pinmingdixiang taktisk veiledning, men i dette tilfellet hele slagmarken En Jiajun AWACS er låst, den japanske radioforstyrrelser, og telefonlinjer var An Jiajun spesiell tropper med helikopter til baksiden av fienden til å kutte, er det et tilfelle av ikke å bli hørt av noen.4. november, den japanske lansert i Australias Bass Strait kraft en kamp, vil noon kombinert flåte hjelpe i vellykket fangst av King Island og Flinders Island, Tasmania, men lansert på landing, var overlegen styrke til motangrep det amerikanske militæret, slåss unormal patt, intense. På ettermiddagen den japanske høyborg bestillinger, Nord-Koreas fulle tilbaketrekking av alle tropper, gjorde nordkoreanerne ikke trekke seg tilbake, under tilsyn av gendarmerie, komponert av den unge koreanske frivillig korps, ledet av dedikerte team som ryggrad, for å bygge grøfter, legging gruver, stick port, utføre Stick plan.

ps : søker lavere abonnementspris og månedlig,nike shox dame, takk! War røyk og støv innhyllet i Dasan Hong Kong h over. Japanske tropper utplassert i den nordøstlige byen An Jiajun mot fallskjermjegere, har det nittende Army lykkes bryte den japanske forsvaret Liang Shan, nord - vest for Busan ble tatt til fange skilpadder Urawa Beomeosa nord til byen Busan nærmer seg med stormskritt. Gjennom nødreparasjoner av en jernbane sendt stridsvogner og pansrede stridsvogner, i mange år i den japanske konstruksjonen suburban veinett som også spiller inn, drar nytte av natten sè rundet av den japanske posisjoner, åpne ett og ett hakk, artilleri torden, bombe regn, en rekke intensive ild kuler som en stripe pisk, japanske soldater nådeløst pisket kropp og nerver.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论