2013年9月5日星期四

www.shoxskove.com nike free ust247

Japanske artilleri stillinger, den siste tusen djevler artilleri er opptatt med å snu snuten, når himmelen dukket opp mange blendende, med flamme halen skjell, med utrolig fart raskt kastet seg til artilleri posisjoner. Japanske soldater dumt i mellom de tette bakken raketter har Zala lang Yamanoe voldsom eksplosjon etter ray ban sunglasses hverandre. Frykt for beskytningen rekrutter, veteraner frykt for våpen, nå la oppgaven henrettelsen Stick, vokter portene er for det meste rett og slett rekrutter egg barnet, i en slik intensiv artilleri angrep, de japanske mange sårede, de resterende dobbel tuǐ redd skjelvende, og noen enda truet oppnås under både flekk urin.De fleste japanske artilleri, å bare se den mørke himmelen i et hagl av kuler overveldende knusende ned lag, etterfulgt av et utbrudd av fjellene riste, så gå til helvete foran en sort met nike free ' s Amaterasu. På denne tiden, byen Busan, en panikk overalt. Opprinnelig blackouts og kommissær for å utføre downtown strømbrudd, hadde jeg ikke forventet første møte øyenstikker maskinen nær - Jorden luftbårne, og nå den nordøstlige delen av flyplassen og angrep strømforsyningen har endelig kommet tilbake til normalen. Flyet kom igjen for å høre på himmelen brølet fra motoren, har den japanske anti-fly søkelys snudde til himmelen søkemålet.

Tett raketter,nike shox, raskt sette den japanske luftvern stillinger spille i flammer, en anti -fly våpen og antiluftskyts blåst igjen antente en nærliggende haug av skjell. Shells detonasjon forårsaket ødeleggende kraft, er den japanske posisjoner på alle våpen stekt altfor fragmentert, en etter en som et stykke jern og stål støpte artilleri fragmenter av forskjellige størrelser, fire projeksjon. I rakettangrep heldig å overleve djevler og pinne soldater, slått gråte dag hyl, halvt ødelagt, mens resten flyktet i panikk.

Kamphelikoptre rasende da de første tre divisjoner av en hær fallskjermjeger regiment av soldater,nike shox sko, har vært ute av Dongbaekseom park, ikke langt fra vannet mot leiren angrepet. Airborne tanken er som en kniv, med et tungt bevæpnede fallskjermjegere, rampage, og det ville kuttet i den japanske hæren i den nordøstlige delen av byen er relativt svakt forsvar. På baksiden av flyplassen, om en bataljon av sappers, er å reparere raskt rullebaner, en elektronisk krigføring lag posisjonerer lysanlegget å veilede landtransport, som foreslo en radar navigasjonssystem fra perfekt.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论