2013年11月29日星期五

http://www.mysteriousplanet.net/mybolg.php nike shoes sale aqfw

Xu Du som lyssnar noga för att förklara den lilla byggnaden, med den överlägsna vuxna perception, mäta en mängd olika parametrar, bruna uggs uppskatta avstånd, knappast mer exakt än att använda en laseravståndsmätare. Et du- story klar Xu som hade alla förstår det. Den sharpshooter Du är också värd titeln på den lilla byggnad, 150 meter bort lätt träffa mitt i prick. Xu Fan sade, bryr sig inte om hur motvilligt Du liten byggnad, där den direkta löftet att ha precis som underlag för beräkning av parametrar, som vetter mot avlägset mål och sköt ett skott, mycket bra, mellan nio och tio ring mellan ring, är nästa steg en upprepning av den scenen innan.

Xu som plötsligt reste sig,ugg skor rea, kom en avlägsna ljudet av kraftfulla motorer, efter en halv minut, närvaron av alla hört röster. Sedan ett rådjur nike shoes sale rusade in från utanför avspärrningen, panik och sprang till målet, skjuta poliser omedelbart lägga ner pistolen, jag vet inte hur man behandlar bara bröt sig in skjutbanan rådjur, gjutning ögonen på löftet Fan. Löftet är tydligt Shique stirrar i riktning rådjur kommer i riktning från ljudet av motorn som kommer närmare, och snart hamnade i en Hummer in i folkmassan på ögonen, Xu som tydligt se bilen det finns fyra personer, och en av dem, som också erkänt löftet.

Hjort är tagna i fågeln föll till marken, medan samtidigt drar fågeln som lovade 92 pistol, och Boom ! Shots, där två däck mot löfte alla explodera. Xu brydde sig inte att ett fåtal människor som inte kommer arga, som sköt på hans sida, eftersom han måste ta tag i det ögonblick ugg stövlar Taiqiang, kan vi låta ugg stövlar förlorar förmågan att agera. Cao bredvid Erque var livrädd, stirrade på de fallna rådjur ligger på marken, spricker gnälla. Höst Po Tin officerare som sköt samtidigt lovade omedelbart dra ut en pistol, sikta bilen till det motsatta, så länge ugg stövlar något fel, polisen definitivt sköt omedelbart.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论